През 2022г. фирма „Пачов“ ще участва за четвърта поредна година в изложението Бата Агро. Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО е най-големият форум в България за представяне на земеделска техника и всичко за селското стопанство. Селскостопанската индустрия е една от най-старите и една от най-предизвикателните. Поради различните работни среди, конструктивните и износващите се части могат да бъдат натоварени по различен начин, което води до различни видове износване. Селскостопанските машини и износващи се части се развиват бързо с по-големи нужди от съвременни стомани.

Машините трябва да са по-мощни и устойчиви на износване, както и по-леки от преди. Тези строги изисквания изискват най-добрите възможни решения. Abraservice разполага с голямо разнообразие от селскостопански продукти за решаване на проблемите на индустрията. Износващата плоча Hardox®, водещата в света износоустойчива стомана, носи всички най-добри възможни свойства на селскостопанските машини и части. Стоманите Hardox® са изключително твърди и устойчиви на удар, както и удобни за сервиз. Износващата плоча Hardox® увеличава живота на износващите се части, полезния товар на ремаркетата, както и цялостните свойства на тежко натоварените конструктивни компоненти.

Инструментите за износване, изработени от стомани Hardox®, покрити с Duroxite®, могат да увеличат експлоатационния живот пет пъти в сравнение с конвенционалните части от борна стомана. Различните износващи се части, изработени от Hardox® 600 или Duroxite®, издържат по-дълго и са по-леки, което води до по-малко въздействие върху околната среда.

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment